Популярні публікації

четвер, 17 січня 2019 р.

ЗИМОВІ КАНІКУЛИ З БІБЛІОТЕКОЮ .


Зимові канікули – найвеселіша і найцікавіша пора для усіх дітей, а ще це – час дивовижного новорічного та різдвяного дійства. У ці дні можуть збуватися найпотаємніші мрії кожного, траплятися неймовірні пригоди і відбуватися чудеса. Щоб дітвора не нудьгувала, бібліотека доклала багато зусиль. Протягом зимових канікул кожен міг знайти заняття до душі.
Вікторина  «В гостях у матінки Зими» дозволила юним читачам дізнатись багато цікавого про витоки улюблених свят, а також про звичаї та традиції українського народу, пов’язані з зимовими святами.. Господиня  бібліосвітлиці   запросила юних читачів до Biblio – майстерні, де діти малювали малюнки, робили об'ємні сніжинки та інші поробки, а потім прикрашали виставки та книжкові полиці нашої бібліотеки.
Також відбулося"голосне читання" новорічних казок та огляд нових книг під девізом «В Новий Рік з новою книгою!».
Бібліотекар  запросила присутніх здійснити цікаву мандрівку, сповнену чудес, загадок, пісень  у казковому серпантині  «Казки бабусі Завірюхи». Під час поетичного  снігопаду в бібліотеці лунали вірші про новорічно-різдвяні свята.  А ще юні читачі  з великим задоволенням переглядали улюблені книги, цікаві та повчальні мультфільми. Наприкінці, кожен взяв з книжкової полиці улюблену книжку, щоб перечитати її вдома.
Щодня працювала ігротека сімейного дозвілля з інтелектуальними та розважальними іграми. Сміх, радість, музика, добрий настрій панували у бібліотеці під час зимових канікул. Тепер  канікули закінчилися та не закінчились цікаві заходи в затишній  бібліотецІ – двері  для юних читачів  та всіх бажаючих тут завжди гостинно відчинені.
  
                                                



















                                           



неділю, 13 січня 2019 р.

З Маланкою дорогі українці!

  
     Різдвяно-новорічні свята найулюбленіша пора усіх українців. З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічні свята і малі і дорослі. І ось нарешті вони прийшли - веселі, світлі, дзвінкі, магічні.
Сьогодні любительське об’єднання "Берегиня" завітали бо бібліотеки по щедрувати та побажали, щоб ясна Різдвяна зірка наповнила домівки односельчан радістю, духовним піднесенням, злагодою та достатком, принесла тепло і затишок у кожну родину. А світла Божа благодать, людська шана і вдячність супроводжувала всі справи і помисли, сприяли здійсненню всіх задумів і мрій!


Водіння Маланки та Кози на Щедрий вечір – одна з найдавніших різдвяних містерій і нині об’єднує активну молодь села Інгулець та дарує можливість усім сільським жителям відчути справжню атмосферу Різдвяного дива. Театралізоване дійство організували учасники художньої самодіяльності  СВК. Дякуємо колективу Інгулецького СБК за театралізована привітання з Новорічними святами.