Популярні публікації

четвер, 24 жовтня 2019 р.


Екскурсія до бібліотеки
З метою ознайомлення учнів із роботою бібліотеки, виховання любові та шани до книги, поваги до людей, що працюють над створенням книг, у сільській бібліотеці провели пізнавально-оглядову екскурсію для першокласників.
Маленькі «чомусики» і «запитайлики» дізналися про походження слова «Бібліотека»; про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні; про правила поводження з книгою, та як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити. Крім того, пройшлися вулицями нашого «казкового містечка» - бібліотеки. Заглянули до «чарівних палаців» - стелажів, на яких живуть наші друзі – книжки.
Першокласники відгадували загадки, вгадували казкових героїв за ілюстраціями, впізнавали предмети казкових героїв за асоціаціями.
Цікавим доповненням екскурсії стала гра «Маленькі підприємці», а також підведення підсумків гри.
Книга – джерело знань. Саме від того, яка буде культура учнів у ставленні до книг та навчальної літератури, так вони і будуть читати та навчатися у школі.
Читайте та дбайте про книги, бо: «Дім, у якому немає книги, схожий на тіло без душі» (Марк Тулій Цицерон).

Дякую вчителю першого класу Тетяні Вікторівні та батькам за участь у заході та солодкий стіл .

                                      











середу, 23 жовтня 2019 р.

Подарунки для першокласників.

Сіла осінь на порозі,
Довгі коси розплела,
Спілі яблука на возі
До бабусі привезла.
Вітром двері відчинила:
Дари з воза забирайте!
Павутинкою злетіла:
Через рік мене чекайте!
Осінь – чарівна пора року, яку часто звуть чудовою, замріяною, золотою. Відцвітають осінні квіти, на полях та городах збирають урожай овочів, а в садках зривають достиглі яблука та груші. В душі кожного з нас живе художник, а дитяча фантазія невичерпна. Отож, скориставшись цим, в сільській бібліотеці зібралися наші волонтери , щоб підготувати подарунки для першокласників .Я думаю , що парасольки виготовлені руками моїх помічників сподобаються нашим маленьким гостям.(Інгулецька бібліотека).










Із Днем захисника України!



В Інгулецькій сільській бібліотеці проведено патріотично - виховну годину до Дня захисника України та Дня українського козацтва “Сучасні герої України”.
Запрошені завітали до бібліотеки , щоб відсвяткувати День Захисника України - разом з тими, хто з честю виконував та виконує цей священний обов'язок. Почесними гостями свята стали учасники бойових дій в зоні проведення Операції Об’єднаних сил Головач С.М. і Сабадашов – Новіков М.С.та прапорщик прикордонних військ Херсонської області Шапарь В.В. Душевна розповідь бійців викликала великий інтерес в учасників зустрічі. Ніхто не залишився байдужим до розповіді, у багатьох були сльози на очах, гордість за синів рідної землі.
«Насправді – небагато в нас таких важливих дат, як день тих, чия професія – Батьківщину захищати. Це свято – насамперед вияв любові до тих, хто у кровопролитних битвах захищав та захищає Батьківщину, відстоює свободу і незалежність в ім’я майбутнього. Хлопці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтери на плечах яких тримається наша армія. Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини.».

Тож зі святом вас, дорогі наші захисники ! Слава Україні! Героям Слава! (Інгулецька бібліотека).











неділю, 20 жовтня 2019 р.





 

Вітаю колег зі Всеукраїнським днем бібліотек і бажаю 
чудового життя, немов у добрій казці, розумних думок, як в книгах про філософів, неймовірного запасу знань на всі випадки життя і просто щасливих історій, як в захоплюючих романах пролюбов,
Читай, живи і насолоджуйся кожним днем.💐🌹💐🌺🌻 Приймаємо привітання з Днем бібліотекаря від "берегинь".