Популярні публікації

пʼятницю, 9 червня 2017 р.

Чарівне літо

Початок літа із року в рік збирає інгулецьку дітвору  на чудове сімемейне свято - День захисту дітей. Цьогоріч "двері " у казкове літо допомагав відкрити сільський голова Василюк Г.В., бо підступні мишенята ( Степанова П. та Мовчан А.)викрали золотого ключика у Буратіно ( Жданов Д.) І як не намагалися Мальвіна (Осауленко К.), Лисичка ( Воронова А.) та ведучі (Куріленко Д. та Каменщик Р.) піймати злодіїв, все марно. Звісно ж, від котів їм не сховатися!  І свято закінчується  ХЕПІ-ЕНДОМ.  Казкові двері відкриваються  і до всіх виходить Літо (Гнип І.) Не давали сумувати гостям на святі учасники театрального гуртка, який працює при сільській бібліотеці, учасники художньої самодіяльності СБК. Порадували своїми танцями вихованці дитячого садка. По закінченню заходу  на всіх чекала святкова дискотека та солодкий стіл для  артистів.






















Зустріч трьох поколінь



У травневі святкові дні в Інгулецьцій ЗОШ  пройшла зустріч з дітьми війни. Запрошені  з болем згадали про своє важке дитинство та тих, хто ціною власного життя  приніс нам перемогу і мир. Згадали також наших захисників, які в теперішній час відстоюють мир і цілісність України.
            Сьогодні люди старшого поколіня закликають маленьких українців триматися і вірити в себе. З батьківською теплотою хочуть показати приклад того, що хоч біль непоправних втрат залишається з людиною на все життя, він не повинен стати перепоною для бажання рухатися вперед - здобувати знання, опановувати омріяну професію, досягати в її царині успіхів.