Популярні публікації

понеділок, 13 січня 2020 р.

   

Зимові канікули в бібліотеці «З книгою канікули – сумувати ніколи!»
На пухких снігових перинах в урочистій тиші морозяних ранків зустріли ми величне свято – Різдво Христове. З подвійною радістю зимових свят очікувала вся школярська спільнота, адже на цей період припадають омріяні канікули. Провести час дозвілля весело й корисно, а також поринути в круговерть різдвяних традицій України та світу запросила читачів Інгулецька сільська бібліотека. Впродовж локації наші користувачі, а також всі охочі брали участь в яскравих заходах, іграх, майстер-класах, знайомились з цікавою літературою, а також віншували й співали колядок.
Яскравих вражень не бракувало і поціновувачам традиційної книги. Читачі з захопленням переглядали літературу.З творчістю сучасних українських авторів ознайомились учасники різдвяних читань.
Якщо ви думаєте, що на зимових канікулах і в період новорічних свят у бібліотеці тихо й порожньо, ви глибоко помиляєтеся! Нерідко в нас трапляються справжні аншлаги. Нічого дивного, адже так приємно в ліниві й холодні зимові дні почитати книжку та поспілкуватися з друзями.
Веселі конкурси, розваги, ігри і призи - ось що чекало відвідувачів бібліотеки, хай стане доброю традицією проводити святкові канікули весело, продуктивно та пізнавально.