Популярні публікації

вівторок, 22 грудня 2015 р.

Акція "Поділися іграшкою"

Наближається зима - найказковіша пора року, коли так легко віриться в диво. Особливо чекають зимових свят діточки, адже вони упевнені, що неодмінно знайдуть під подушками гостинці від Святого Миколая.  На подарунок-великий чи малий – у день Святого Миколая чекає кожна дитина. Та, нажаль не кожна дитина отримує свою часточку дива. І, що найприкріше, без подарунку від Святого Миколая залишаються саме ті діти, яким віра в існування дива необхідна найбільше! Це діти вихованці – сиротинців. Але ж ми з вами знаємо, що дива у житті таки існують! Більше того, ми можемо творити їх власноруч.
Тому в цьому році з ініціативи працівників СБК в нашому селі пройшла акція « Поділися іграшкою», акцію підтримали працівники сільської бібліотеки ,вчителі та учні ЗОШ, а також мешканці Інгулецької громади.
Наші діти зібрали дуже багато іграшок, а приватні підприємці магазинів: Жданова О.В., Андронова Н.П.,Сегень Л.Д. та Жатікова О. підтримавши акцію подарували дітям солодощі та іграшки.
Подарунки були передані у волонтерський центр міста Херсона, волонтери та організатори акції розвезуть подарунки малечі усиротинці та багатодітні сім’ї.

Висловлюємо слова подяки, всім хто взяв участь у акції, людям, які поділилися іграшкою і подарували дітям радісні посмішки.