Популярні публікації

пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

Подарунки від друзів.

Дуже приємно отримувати подарунки, а особливо від друзів . Хочу подякувати Марині Валеріївні Пеньковій (Кузіна) за прекрасний подарунок для театрального гуртка , який працює при Інгулецькій сільській бібліотеці. Хочеться згадати теплими словами нашу співпрацю під час роботи Марини в Інгулецькому СБК.
Щиро вдячна за подарунок. 




вівторок, 3 грудня 2019 р.


Запали свічу пам'яті.
Згадайте нас - бо ми колись жили.
Зроніть сльозу і хай не згасне свічка!
Ми в цій землі житами проросли,
Щоб голоду не знали люди вічно."
У четверту суботу листопада ми запалюємо Свічку пам’яті, щоб пом’янути невинних жертв, заморених штучно створеним голодом. Восени 1933 року щохвилини помирало 17 українців, щогодини – 1000, а щодоби – 2500 наших співвітчизників. Ці факти вражають. Ми повинні пам’ятати про ці скорботні дні в історії нашої країни.
В суботу на акцію «Запали свічу пам’яті» до бібліотеки завітали наші друзі : читали, слухали, обговорювали, осмислювали, представляли, дивилися мутфільм «Голодний дух »… Все відбувалося задля того, щоб виховати відчуття обов’язку вшанувати пам’ять жертв голодомору 32-33 років в Україні.
За традицією у суботу о 16.00 в бібліотеці відбулась акція "Запалимо свічку пам`яті"і, щоб ще раз пом'янути тих великомучеників нашої тяжкої історії - мільйони українських селян, жертв небаченого в історії людської цивілізації голодомору.(Сільська бібліотека , СБК).