Популярні публікації

четвер, 21 грудня 2017 р.

Листи для Миколая

    Кожна дитина з нетерпінням чекає свято  Миколая,  пише листи  святому з найпотаємнішими  мріями. В сільській бібліотеці організовано пошту листів для  Чудотворця. Завітавши  в бібліотеку на свято,  Миколай  ознайомився  з листами та  виконав всі побажання. А  дитячі листи  прикрасили   виставку "Святий Миколай, до нас завітай"




Учасники театрального гуртка,  який працює при сільській бібліотеці,завітали  з привітаннями  в день Святого Миколая  до  учнів молодших класів Інгулецької ЗОШ. Чудотворець разом  з помічниками  вітали  школярів та  порадували подарунками.


Святий Миколай, до нас завітай!




Цикл Новорічно-Різдвяних свят Інгулецька сільська бібліотека відкрила народознавчим заходом "Святий Миколай, до нас завітай". Бібліотекарі запросили в гості вихованців дитячого садка. Дітей вітали добрі Ангели (Воронова Аня та Вакуленко Поліна), кумедний Чортик (Мовчан Аня) та Чудотворець  - Святий Миколай (Сікорський  Сергій).  Дітки розповіли йому, які хороші справи робили протягом року, читали вірші, танцювали, співали, грали в гру на уважність та ввічливі слова. Святий Миколай подякував  малечі привітав їх зі святом та на гостинець роздав миколайчики.