Популярні публікації

середу, 25 грудня 2019 р.

Свято Миколая.

Наступила чудова пора року - зима, яку люблять і дорослі, і діти. Свято Миколая - одне з найулюбленіших дітьми свят. В цей день, за легендою, святий Миколай спускається з небес на землю, щоб нагородити дітей подарунками за їх добрі справи.
В Інгулецькій сільській бібліотеці у творчій співпраці з сільським Будинком культури пройшло свято «Святий Миколай до нас завітай».
До бібліотеки на свято запросили учнів 1 класу Інгулецької ЗОШ. До малюків, крім Миколая з торбою подарунків,завітали на гостини Янголи,красуня Зима,
Завірюха,Вітер та звичайно Чортики , як же без них. Діти та дорослі дізналися від ведучих про історію виникнення свята, а потім разом з персонажами казок співали ,танцювали, грали у веселі ігри.. З нагоди свята всі отримали від Миколая солодощі , а закінчилась зустріч веселим чаюванням. Дякую всім за співпрацю та вітаю зі святом Миколая!











неділю, 22 грудня 2019 р.

Андріївські вечорниці.

 Андріївські вечорниці. Святкове засідання любительського об'єднання"Берегиня".
Серед осінньо-зимових свят виділяється, мабуть, найцікавіше — день Андрія Первозванного, чи, як його ще називають у народі — Калита.. Ця давня традиція – прекрасний витвір людської фантазії, призабутої сьогодні, яку хочеться повернути до життя, щоб ожила одна із сторінок наших предків.
Зі святом дорогі друзі! 








Тиждень права в бібліотеці.

Мораль і Право, Право і Закон –
Рушійні сили для життя людини,
А їх знання надасть нам вірний тон
У розвиток держави – України
У бібліотеці проведено цикл заходів в рамках Всеукраїнського Тижня права. Тематика днів правових знань сприяє підвищенню рівня правової культури учнів, інформованості молоді про їхні конституційні права та обов'язки, можливості їх реалізації та змісту.
11 грудня до читального залу сільської бібліотеки були запрошені учні старших класів Інгулецької ЗОШ на відкриту годину спілкування «Держава і право»запрошений гість Ахтямов Р.С. – друг бібліотеки , ознайомив присутніх зі змістом основних статей Конституції, Законів України та навів життєві приклади, проаналізували конкретні конфліктні ситуації та методи їх вирішення у правовому полі.
Читачам було цікаво і корисно довідатись про свої права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства України, адже дуже часто наші повсякденні вчинки правові наслідки . Дякую Рустамбіку Саліховичу за допомогу у проведенні заходу ,Інгулецькій ЗОШ за співпрацю.