Популярні публікації

пʼятницю, 13 липня 2018 р.

Бібліоліто «У книг немає канікул»


Часу не гаймо - книжку читаймо!
Про ліси, моря і гори, про непізнані простори,
Про звірят і про птахів, про веселих дітлахів,
Про чотири пори року, і про райдугу високу,
І про тебе, і про нас - надійшов читати час!
  Ура! Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей.
Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто – вирушити у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць.
Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки? Звичайно ж, ні!
Липень – екватор літніх канікул.  Різноманітні заходи для дітей по організації змістовного дозвілля вже проведено . Однак багато ще попереду.
Відвідуючи бібліотеку у літній період,  діти поринають  в  море цікавих книг і яскравих журналів, захоплюючі інтелектуальні  та розвиваючі, творчі ігри.
До роботи зі своїми користувачами молодшого, середнього та старшого шкільного віку  підходимо цікаво  і творчо.  Проводимо конкурси, вікторини, ігри-мандрівки, години задушевної розмови, спілкування.В літній період в книгозбірнІ проходять творчі акції «У книг немає канікул».
Бібліотекар познайомила дітей з літературними викладками на різноманітну тематику, де можна знайти цікаву книжечку на будь – який смак. Звернула увагу дітей на виставку – акцію «27 причин читати книгу». Користувачів ознайомили з новою дитячою літературою, яку отримала бібліотека. Діти з цікавістю розглядали гарно ілюстровані книги, мали можливість і почитати трохи, для того щоб вибрати собі цікаву книгу на канікули.
 Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул бібліотекар організувала  цікавий «Weekend у бібліотеці», конкурс по складанню пазлів «Склади літературного героя».
Для наймолодших користувачів бібліотеки волонтери-читачі  провели конкурс «Кіндер-загадок». Діти відгадували героїв з народних казок, мультфільмів.
Літо триває... Сподіваємось, воно буде яскравим і насиченим. Бажаємо всім гарного відпочинку,  і нагадуємо: дозвілля з цікавою книжкою — найкраще!