Популярні публікації

пʼятницю, 5 жовтня 2018 р.

Книга в дарунок.


Валентину Миколаївну та вчителів Інгулецької ЗОШ всіх хто працює та 
                назаслуженному відпочинку
Вітаю з Всесвітнім Днем ВчителяНехай в житті будуть нові перемоги,нехай в діяльності буде багато яскравих ідейнехай в будинку буде завжди щастяа на серці любовПоваги Вам і щирих поруч людейблагополуччя, здоров'я  і удачі!

   Дякую Валентині Миколаївні, за цінний подарунок бібліотеці та громаді.

Коваленко  Валентина Миколаївна - вчитель .автор книги  "Літопис Інгулецькоі ЗОШ II - III ступенів Білозерського району Херсонської області"

                               

     Моя мама  Надія Іванівна  - вчитель української мови та літератури.

                              Сестричка Світлана Дмитрівна - вчитель математики.

неділю, 30 вересня 2018 р.

Свято до Міжнародного Дня Ветерана та людей похилого віку в с.Інгулець



                                                      Летять літа, як білі журавлі,
                                                       Дзвенять, мов ті волошки в житі,
                                                       Та не зникає слід їх на землі,
                                                       Якщо для добрих справ були прожиті…
Є в нашому житті свята, які торкаються кожного з нас. На початку жовтня відзначається одне з таких свят – День Ветерана та людей похилого віку. Це свято стало традиційним для жителів нашого села. Коли життя іде на схил, найпростіші радощі стають найдорожчими. Звичайно, турбота про людей похилого віку не повинна мати епізодичний характер, адже вона необхідна щодня, щохвилини, щомиті.
   У цей день маємо чудову нагоду подякувати старшому поколінню за їх важку працю, душевну теплоту, сердечну доброту, ніжну батьківську турботу, благословенну щедрість, безмежне терпіння і великодушну любов, якою вони обдаровують своїх рідних та близьких.
З вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова,він виразив ветеранам слова глибокої вдячності і шани та побажав мирного неба над головою, міцного здоров’я, довгих років життя, добра, злагоди і життєвих гараздів . Також із словами привітання звернувся до ветеранів та людей поважного віку отець Віталій настоятель Свято - Миколаївського храму в селі  Інгулець.
Окрема подяка спонсорам  -  місцевим фермерам та підприємцям . Завдяки їм  організатори змогли накрити для поважних людей щедрі столи.
Свято   пройшло у теплій щирій атмосфері,багато добрих та сердечних слів було сказано для гостей . Привітали ветеранів   концертною програмою  учасники  художньої самодіяльності CБК та як завжди радували   піснею любительське об`єднання «Берегиня» (бібліотека).
Хай доля шле добро і щастя,
Міцне здоров’я, море благ земних,
А щедрі дні, мов рушники квітчасті,
Нехай ще довго стеляться до ніг.

Хай будуть поруч віра і надія,
Як два крила,  що впасти не дадуть.
І сам Господь по милості наділить
Ще довгих літ, що сонцем виграють.