Популярні публікації

суботу, 8 червня 2019 р.

Творча майстерня при бібліотеці.


                                                      


З 3 червня  стартував чудовий проект «Літо у бібліотеці». Ми підготували нові заходи та майстер-класи і готові поділитися ними з усіма. Так, 8 червня бібліотекар провелиа цікавий  майстер-клас  із орігамі для учнів пришкільного табору «Мрія», який працює при Інгулецькій ЗОШ. Спочатку знайомилися з мистецтвом складання паперу, . . Діти зацікавилися мистецтвом орігамі та навчилися створювати квітку лілії з паперу.  Проведеий майстер-клас приніс  радість і нові знання, які, можливо, потім переростуть в хобі . Творчому процесу надзвичайно сприяли позитивні емоціїі школярів. І це лише старт! Тож приєднуйтеся до нас! Літо тільки розпочинається – і ще багато сюрпризів на вас чекає!















                                             

понеділок, 3 червня 2019 р.

День захисту дітей святкує Інгулець.


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.
Більше ста дітей зібрав сільський Будинок  культури 1 червня - в День захисту дітей . Спільними зусиллями СБК,  сілЬської бібліотеки, дитячого садка та школи свято вийшло на славу . Малеча була у захваті від Івасика – Телесика ,який шукав дорогу до своєї казки , а допомагали йому кізонька та дід, ведмідь та зайчик ,кіт та лисичка,а заважала знайти  дорогу до його казки Ягуня. Казка закінчилась хепі  ендом . Діти танцювали , співали пісні змагалися в конкурсах. Свято вдалося . Для артистів – солодкий стіл.
Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!