Популярні публікації

суботу, 25 березня 2017 р.

Суд над шкідливими звичками.



.


         Мета нашого заходу – виховувати негативне ставлення до нікотину , алкоголю та наркотиків. Розширити знання про згубну дію шкідливих звичок на організм людини, розвивати здібність до самоаналізу та спостереження, виховувати доброзичливе ставлення до людей.

                             
Суддя. Шановні панове! Починаємо судове засідання .Сьогодні на лаві підсудних: алкоголь ,тютюн , наркотики . Задача присяжних засідателів вислухати їхню справу, історію, зважити всі позитивні та негативні сторони справи. Винести справедливий  вердикт «Винні» або «Не винні».
                                
Учень . Я знаю, що це погано , але приємно. До того болячки загрожують мені через  15-20 років. Але це буде ще не скоро , може я й не до живу .Тому потрібно і зараз використовувати всі можливості.

 Лікар. Якщо ти не слухаєш мене , то послухай , що говорять інші про шкідливі звички. Запрошуємо тебе на суд над шкідливими звичками . З`ясуй усі «за» і «проти». Зроби свій вибір .
 Прокурор. Сьогодні на лаві підсудних сидять шкідливі звички, на совісті яких величезна кількість зламаних доль і загублених життів. Жертвами шкідливих звичок стають не тільки люди похилого віку ,а й діти , школярі .Навіть ново  -
народжені завдяки їм народжуються на світ неповноцінними, розумово і фізично недорозвиненими.

                                         Підсудні - шкідливі звички
 


Присяжні:"...тому на підставі статті 23 Кримінального Кодексу України суд присяжних постановив – визнати шкідливі звички винними за всіма пунктами звинувачення , засудити підсудних до вищої міри покарання."
     Дякуємо всі учасникам - школярам і студента, які допомогли підготувати і провести пізнавальний та корисний масовий захід.



Немає коментарів:

Дописати коментар