Популярні публікації

вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Мітинг в Інгульці

28жовтня вся країна відзначила 70 – річчя визволення України від німецько – фашистських загарбників. 
Війна це завжди важкий час для будь – якої країни. Вперше в історії великої війни ворога зупинив героїчною боротьбою героїчний народ. Голландія капітулювала на шостий день, Бельгія – на одинадцятий день, Франція протрималась 42дні. А Київ наші війська боронили 72дні,73героїчні дні боролося  Одеса, 250днів захищався Севастополь.
 Ми ніколи не забуваємо про мільйони синів та дочок Вітчизни, яким не довелося дожити до світлого, такого бажаного дня Перемоги. Наше минуле і наше майбутнє пов’язані між собою незримим мостом пам’яті. І в цей світлий день біля пам’ятника загиблим воїнам в селі Інгулець відбувся мітинг за участю вихованців та вихователів дитячого садка, учнів та вчителів Інгулецької школи,працівників сільської бібліотеки та СБК. На мітинг були запрошені діти війни Середа М.В. і Мельник Г.П.,настоятель Свято – Микільського храму отець Віталій та жителі села. Зі словами привітання і побажанням миру і добра перед присутніми виступили Васютін М.М, Оврамець Т.С., учні школи Шевчук М. і Єфімчук Д. та отець Віталій.
 70 років відокремлюють нас від тих чорних днів. Для людини – це досить великий відрізок часу, але тільки одна мить для історії. Нам важко говорити на цю тему, бо мир і спокій на Вкраїні порушено. І сьогодні вже наші сини стоять на сторожі миру і спокою, вже вони захищають цілісність нашої країни. Тож дай їм, Боже, сил і здоров’я. А ми всім селом будемо, по можливості, їх підтримувати,допомагати і молитись за їх швидке повернення додому.
  Сплетемо руки,як рід єдиний
 Знесімость вище найвищих гір
 Хай клич людини над світом лине..
«Війна з війною! Хай буде мир!!!»