Популярні публікації

суботу, 15 лютого 2020 р.

День вшанування пам'яті героїв Крут.

«Хто не знає свого минулого, не вартий свого майбутнього»,– говорить народна мудрість . Людина, яка не знає минулого – як перекотиполе, куди вітер подме, туди воно й котиться.
Саме тому, ми повинні знати свою історію, своє минуле. А історія наша вмита кров’ю і сльозами. Однією з найтрагічніших її сторінок є бій під Крутами. Дата 29 січня увійшла в українську історію як день пам’яті мужніх героїв, що душу й тіло поклали за самостійність, волю та незалежність Батьківщини.
В Інгулецькій сільській бібліотеці пройшов День вшанування пам’яті героїв Крут.








Найкращий подарунок на ювілей рідного села

Цього року святкує свій ювілей наше рідне село Інгулець. Всіх кого цікавить історія та сьогодення нашого села читайте у Всеукраїнському культурологічному тижневику «Слово Просвіти», замітку заслуженого працівника культури України Олега Олексюка «Найкращий подарунок на ювілей рідного села»про книгу В.М.Коваленко "Історія села Інгулець Білозерсього району Херсонської області". Прочитайте,цікаво!

Зустріч з цікавою людиною.


 Сьогодні в Інгулецькій ЗОШ відбулася дуже цікава,пізнавальна зустріч з талановитою , чудовою людиною херсонським поетом, художником,Лауреатом Національної премії імені Т.Г. Шевченка А. І. Кичинським. Отримала масу задоволення . Щиро дякую Анатолію Івановичу та організаторам за цікавий захід.