Популярні публікації

середу, 23 жовтня 2019 р.

Із Днем захисника України!



В Інгулецькій сільській бібліотеці проведено патріотично - виховну годину до Дня захисника України та Дня українського козацтва “Сучасні герої України”.
Запрошені завітали до бібліотеки , щоб відсвяткувати День Захисника України - разом з тими, хто з честю виконував та виконує цей священний обов'язок. Почесними гостями свята стали учасники бойових дій в зоні проведення Операції Об’єднаних сил Головач С.М. і Сабадашов – Новіков М.С.та прапорщик прикордонних військ Херсонської області Шапарь В.В. Душевна розповідь бійців викликала великий інтерес в учасників зустрічі. Ніхто не залишився байдужим до розповіді, у багатьох були сльози на очах, гордість за синів рідної землі.
«Насправді – небагато в нас таких важливих дат, як день тих, чия професія – Батьківщину захищати. Це свято – насамперед вияв любові до тих, хто у кровопролитних битвах захищав та захищає Батьківщину, відстоює свободу і незалежність в ім’я майбутнього. Хлопці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтери на плечах яких тримається наша армія. Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини.».

Тож зі святом вас, дорогі наші захисники ! Слава Україні! Героям Слава! (Інгулецька бібліотека).











Немає коментарів:

Дописати коментар