Популярні публікації

четвер, 17 січня 2019 р.

ЗИМОВІ КАНІКУЛИ З БІБЛІОТЕКОЮ .


Зимові канікули – найвеселіша і найцікавіша пора для усіх дітей, а ще це – час дивовижного новорічного та різдвяного дійства. У ці дні можуть збуватися найпотаємніші мрії кожного, траплятися неймовірні пригоди і відбуватися чудеса. Щоб дітвора не нудьгувала, бібліотека доклала багато зусиль. Протягом зимових канікул кожен міг знайти заняття до душі.
Вікторина  «В гостях у матінки Зими» дозволила юним читачам дізнатись багато цікавого про витоки улюблених свят, а також про звичаї та традиції українського народу, пов’язані з зимовими святами.. Господиня  бібліосвітлиці   запросила юних читачів до Biblio – майстерні, де діти малювали малюнки, робили об'ємні сніжинки та інші поробки, а потім прикрашали виставки та книжкові полиці нашої бібліотеки.
Також відбулося"голосне читання" новорічних казок та огляд нових книг під девізом «В Новий Рік з новою книгою!».
Бібліотекар  запросила присутніх здійснити цікаву мандрівку, сповнену чудес, загадок, пісень  у казковому серпантині  «Казки бабусі Завірюхи». Під час поетичного  снігопаду в бібліотеці лунали вірші про новорічно-різдвяні свята.  А ще юні читачі  з великим задоволенням переглядали улюблені книги, цікаві та повчальні мультфільми. Наприкінці, кожен взяв з книжкової полиці улюблену книжку, щоб перечитати її вдома.
Щодня працювала ігротека сімейного дозвілля з інтелектуальними та розважальними іграми. Сміх, радість, музика, добрий настрій панували у бібліотеці під час зимових канікул. Тепер  канікули закінчилися та не закінчились цікаві заходи в затишній  бібліотецІ – двері  для юних читачів  та всіх бажаючих тут завжди гостинно відчинені.
  
                                                



















                                           



Немає коментарів:

Дописати коментар