Популярні публікації

середу, 27 листопада 2019 р.

День Гідності та Свободи.

 День Гідності та Свободи. У багатьох дорослих виникає питання: як говорити з дітьми шкільного віку про драматичні події, які пережила наша країна 6 років тому, відстоюючи прагнення людей жити в оновленому суспільстві.
21 листопада 2019 року в Інгулецьку сільську бібліотеку завітали діти , щоб послухати про Революцію Гідності та з'ясувати, що ж означає слово гідність? Як це – жити гідно?
Кожний учасник висловив свою думку , що ж означає слово "гідність"?
Також в пам'ять про загиблих приєдналася до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам‘яті» у пам‘ять про розстріл Героїв Небесної Сотні.
Під час заходу діти переглянули відеоматеріали про Революцію Гідності, які підготувала директор СБК. Щире захоплення у всіх присутніх викликало відео «Історія України за 5 хвилин — повна і безкомпромісна, без прикрас і попси» музиканти ТНМК співають про українську історію від давніх часів до сучасності усе викладають буквально за п'ять хвилин: від великого вибуху — до сьогодення, транзитом через найвизначніші події у нашій історії.
Слова для пісні написав письменник Артем Полежака, анімацію для ролику створив художник Сашко Даниленко, який відомий співпрацею з ТНМК та DakhaBrakha, передає Nachasi.com.і.
«Досить дивитися на власне минуле з сумом і жалем, українцям є чим пишатися! А що буде далі — залежить від тебе!» — зазначили музиканти в описі до відео.(Сільська бібліотека, СБК).







Немає коментарів:

Дописати коментар