Популярні публікації

середу, 27 листопада 2019 р.

«ТОЛЕРАНТНІСТЬ ВРЯТУЄ СВІТ»


16 ЛИСТОПАДА 2019 РОКУ, З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТОЛЕРАНТНОСТІ, В ПРИМІЩЕННІ ІНГУЛЕЦЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ ВІДБУЛАСЯ ГОДИНА РОЗДУМІВ «ТОЛЕРАНТНІСТЬ ВРЯТУЄ СВІТ».
На захід завітали читачі бібліотеки .Бібліотекар ознайомила користувачів з поняттям «толерантність», продемонструвала наскільки важливим у стосунках між людьми є вміння спілкуватися, переконувала дітей у необхідності бути терплячими до оточуючих. Провели тестування «Чи впевнений ти у собі». В ході бесіди з аудиторією з`ясовували що таке щастя, які риси має виховувати у собі людина, чи існує різниця між поняттями «щаслива людини» і «заможна людини».
Підводячи підсумки, бачимо, що у наших дітей різні точки зору, а значить - свої власні думки, почуття, сприйняття життя.Разом із учасниками виготовили сонечко на промінчиках,якого кожна дитина написала ,що ж таке «толерантність» Вважаю, що по завершенню заходу ми зуміли розібратися в чому полягає суть такої категорії, як толерантність.
Маємо надію, що година роздумів залишила свій позитивний слід у кожному з присутніх, допомогла нам усім зрозуміти, що тільки повага один до одного, взаєморозуміння, терпимість, дотримання рівноправності врятує світ!
  











Немає коментарів:

Дописати коментар