Популярні публікації

середу, 21 листопада 2018 р.

День Гідності та Свободи.


  День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку  двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).
До Дня Гідності та Свободи в Інгулецькій сільській  бібліотеці читачі переглянули електронну презентацію «Україна територія Гідності та Свободи» . По закінченні перегляду присутні висловили свою думку,  про події 21 листопада 2013 р. – 22 лютого 2014 р., що стали етапом прояву українцями неабиякої сили, мужності, гідності, віри та міцності духу. Вони показали усьому світу, що вищою метою для українського народу є збереження людських цінностей та основ демократії, а будь-яке зазіхання на них зі сторони ворогів зазнає невдачі і буде покарання

                       
                     

                       
                       
                               
З метою вшанування загиблих під час масових акцій протесту на Майдані в  бібліотеці завідувачкою бібліотеки разом із працівниками СБК для молоді проведено  урок мужності "Провісники Гідності".  Бібліотекар розповіла про героїв Євромайдану, які заради свободи та кращого майбутнього свого народу поклали на вівтар найдорожче, що у них було - життя, залишивши у скорботі не лише рідних і близьких, а й всю Україну , учасники заходу декламували вірші, присвячені Революції Гідності та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання .




Ці заходи - нагадування всім українцям про те, якою ціною здобуто свободу на новий шанс для країни стати справжньою європейською державою. Тож, будьмо гідними пам'яті наших Героїв! Завдяки нашій згуртованості, незламності духу та беззаперечній вірі у перемогу справедливості над нашою Батьківщиною запанує мирне небо, а в наші домівки прийде радість, злагода та впевненість у завтрашньому дні!










Немає коментарів:

Дописати коментар