Популярні публікації

неділю, 20 травня 2018 р.

День Європи в бібліотеці



20 травня  українська  громадськість  відзначає  День  Європи.

Ми, українці, живемо в самому  серці Європи  і відчуваємо себе її часткою. Україна обрала свій шлях у Європейську спільноту і бачить своє майбутнє в європейській  інтеграції.
 Наша бібліотека долучилась  до  святкування  знаменної  дати. 
З метою виховання  у користувачів різних вікових категорій поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів, в  рамках  Дня  Європи,  з  17 травня   по  20 травня  2018 року , знайомили  користувачів нашої бібліотеки з  книжковими виданнями  про  різні  країни Європи, представленими  на  книжкових   викладках літератури  «Європейський Союз: мрія та реальність»«Наш дім – Україна і Європа».
Біля  виставок  протягом  тижня  проходили оглядові бесіди для користувачів різних вікових  категорій  , де  підлітки та  учнівська молодь мала змогу ознайомитися з літературою, присвяченою політиці, економіці та  культурі   країн  України та Європи.
Для молодших користувачів бібліотеки провели бібліографічний огляд «Пізнаємо Європу читаючи казки».
 Мета всіх проведених заходів Дня – ознайомлення громадськості із сутністю та роллю Європейського Союзу в сучасному світі, формування позитивної думки щодо інтеграції України в Європейську спільноту , знайомство з європейськими цінностями та традиціями, популяризація європейського культурного надбання.














                                       

Немає коментарів:

Дописати коментар