Популярні публікації

пʼятницю, 29 березня 2019 р.

Тиждень дитячого читання


 
Щороку у дні весняних канікул дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання. У перенасичений інформацією час свято набуває особливого значення: допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привертає увагу до проблем дитячого читання.  
Активні користувачі сільської бібліотеки завітали на свято книги «Нам без книг ніяк не можна». Присутні уважно слухали розповідь бібліотекаря про значення книги в житті людини. Юні відвідувачі з зацікавленням переглянули тематичні книжкові виставки «Сучасна дитяча проза», «Мільйон пригод». Діти відгадували загадки за змістом дитячих творів приймали участь у вікторині та складали прислів’я, відкривали «чарівні» конверти та читали телеграми,також відбулася цікава розвага бібліо-занурення в казку із чарівним бриликом «Впізнай героя». 
Доречним цього тижня був конкурс на кращий дитячий малюнок на тему: «Казки мого дитинства». Важко було визначити переможців серед великого числа учасників, адже стало зрозумілим, що наші читачі не тільки люблять читати, ай можуть чудово передати прочитане на малюнку.
   Не залишили байдужими жодного читача книжково-ілюстративні виставки:
«Книжкові новини для кожної дитини», « У світі казки чарівної»,
«Мої улюблені книги».
Цей тиждень був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці – нових користувачів!





















                                      




Немає коментарів:

Дописати коментар