Популярні публікації

середу, 4 липня 2018 р.

Книги - вдарунок бібліотеці




Книги - безцінне надбання людства. Для мільйонів людей в усьому світі - це духовний хліб, джерело знань, безцінної професійної інформації. За допомогою книги ми вчимося   читати ,відкриваємо для себе світ казок, легенд, лірики, фантастики, історії. Книги потрібні дітям, школярам, студентам, спеціалістам. Книги бувають різні, але вони всі цікаві і комусь потрібні. Купити книгу в наш час - задоволення не з дешевих. А в людей дома є багато книг. Просто викинути їх шкода, краще ж комусь подарувати.

Меценатство і благодійність - одна з найповажніших рис пооцінювачів книги.Книги, подаровані в бібліотеку знайдуть своїх читачів. Адже комусь потрібні довідники чи словники, а хтось читає історичні романи, інші захоплюються фантастикою, пригодами чи детективами , хтось любить читати романи про кохання, а хтось шукає літературу духовного змісту.
Інгулецька  бібліотека теж має чималу добірку книг, подарованих читачами.



Неодноразово дарувала нам цікаві  сучасні книги Воронова О.О. Багато з них номіновані  "Коронацією слова". 


Цікаві книги із домашньої бібліотеки подарували сім я Трубачів Лариса та Віктор – це класика , детективи ,романи про кохання…

 Молода сім я- наші читачі Давиденко Юлія та Андрій  подарували багато сучасних детективів , пригод , фантастики ,бойовиків . Вони дарували книги по принципу – прочитали самі , хай прочитає ще хтось.

             Також подарувала нові книжки до бібліотеки наш читач – Готич С.В.
   
                                 

 Завідувачка  і читачі бібліотеки вдячні нашим землякам, які дарують книги, поповнюючи фонди інтелектуальної скарбниці.



Немає коментарів:

Дописати коментар