Популярні публікації

вівторок, 3 квітня 2018 р.

Літературний конкурс"Як європейці Херсонщину будували"


Десь на півдні нашої красивої, неосяжної країни розкинувся дивовижний край – Херсонщина. Його по праву можна назвати чарівним куточком півдня України. На землях цього унікального Таврійського краю гармонійно поєднуються культурні традиції різних історичних епох і народів,  тут чимало загадкових курганів, що зберігають пам’ять про стародавні кочівні племена, найбільша у Європі пустеля, багато заповідних, недоторканих зон, дивовижних місцевостей зі своєю історією та легендами.
Освітній проект "Казки Херсонщини" включає в себе декілька збірок, що поєднуються головними героями, а саме братом та сестрою, - сучасними дітьми, що кожного разу різними фантасмагоричними способами подорожують у минулі часи, пов'язані з історією рідного краю. Таким чином, діти пізнають не тільки . коріння, а й знайомляться з відомими постатями, мають змогу самі стати учасниками різних історичних подій, потрапляють у різні складні ситуації та вирішують їх, роблять ґрунтовні висновки зі своїх пригод, іноді, залишаючи це право за читачем.  
Конкурс «Як європейці Херсонщину будували» проводився з 20 жовтня 2017 року до 25 січня 2018 року. У ньому мали змогу взяти участь як діти, так і дорослі.
Читачі КЗ «Інгулецька сільська бібліотека» Русінко Катерина та Дарина Куріленко   взяли участь  в Освітньому проекті  "Казки Херснщини"   стали лауреатами конкурсу та отримали Дипломом лауреата у літературному конкурсі «Як європейці Херсонщину будували».
Дякуємо талановитим  дівчатам, за участь у конкурсі!

                                                                                   









Немає коментарів:

Дописати коментар