Популярні публікації

середу, 21 грудня 2016 р.

Тиждень права

Дотримання прав і свобод людини є одним з найважливіших принципів Незалежної української держави. Поширення правових знань серед населення, формування у громадян правової свідомості і правової культури, поваги до закону, прав і свобод людини один із пріоритетних напрямків роботи Інгулецької бібліотеки.
В рамках Всеукраїнського тижня права на виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2015 року № 871-р, в період з 5 по 9 грудня в бібліотеці відбулися заходи правознавчого спрямування.
Зустріч з юристом Ахтямовим Р.С.  " Від павопорушення до злочину один крок" .Під час зустрічі висвітлено та обговорено основні аспекти реалізації та захисту прав людини. Присутні ознайомились з  матеріалами інформаційно-правового характеру , які запропонував доповідач.
Протягом тижня діяла виставка інформаційних матеріалів «На допомогу правовій освіті населення», мета якої – набуття громадянами обсягу правових знань та навичок у їх застосуванні, необхідних для реалізації прав і свобод людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар