Популярні публікації

вівторок, 21 жовтня 2014 р.

Благодійна ярмарка



 Наша країна переживає нелегкі часи. Кожна небайдужа людина прагне допомогти українським воїнам-захисникам. Як і в багатьох селах району 18 жовтня благодійна ярмарка на підтримку української армії пройшла і в Інгульці.
   Захід ініціювало жіноче об’єднання «Берегиня», яке працює при Інгулецькій сільській бібліотеці. Акцію підтримали всі бюджетні установи села, багато інгульчан та приватний підприємець Майдибура П.І. Працівники дитячого садка запропонували багато цікавих поробок та смачну випічку, колектив СБК пригощав присутніх гарячим чаєм, багато речей та запашні булочки, пиріжки і тістечка надали школа і сільська бібліотека.
   На площі перед СБК лунали українські патріотичні пісні, присутніх тепло зустрічали господині ярмарки – учасниці «Берегині» - Мовчан Галина, Яковець Євдокія та Оврамець Тетяна, працював для всіх бажаючих «вільний» мікрофон та панувала атмосфера єдності.
   Зібрані на заході кошти – 2100 гривень- передали на придбання рацій для Херсонського територіального батальйону в Стрілковому.
  Бажаємо всім українцям довгоочікуваного миру і спокою,а нашим захисникам завжди відчувати підтримку співвітчизників і швидше повертатися з перемогою до рідних домівок.











Немає коментарів:

Дописати коментар