Популярні публікації

суботу, 19 липня 2014 р.

Творці краси


Наш Інгулець надзвичайно красивий. З ранньої весни і до пізньої осені село квітує різноманітними барвами. А скільки талановитих людей тут проживає.!

  Хочемо представити чарівну жінку – талановиту майстриню Литвинюк Марію Леонтіївну, роботами якої захоплювалось не одне покоління. У свої 73 роки з допомою голки і ниток жінка творить справжні чудеса.

«Скільки себе пам’ятаю, стільки й вишиваю» - говорить жінка. У важкі повоєнні роки заробляла шитвом на кусок хліба. Старожили сусідньої Ульянівки (а саме тут народилася майстриня)добре пам’ятають талановите дівча. Молодою вийшла заміж та 3 роки чекала чоловіка із лав Радянської Армії – тоді теж улюблена справа допомагала довгими зимовими вечорами.

  Все життя (починаючи з 16 років) працювала свинаркою і все життя вишивала. Роботи Марії Леонтіївни були представлені на виставці «Творці краси» в Інгулецькій бібліотеці, вона частий гість масових заходів та майстер-класів  книгарні.

  З чоловіком виростили двоє синів, підросли онуки, а улюблена справа, як завжди допомагає жити і додає наснаги.








1 коментар:

  1. Вітаємо Вас шановні колеги. Нагороджуємо Вас блоґерською нагородою - Liebster Blog Award! Якщо у вас є час та бажання – приєднуйтеся до блоґерської естафети. Подробиці - на нашому блозі - http://ivcbs.blogspot.com/ публікація від 20.08.2014на головній сторінці

    ВідповістиВидалити