Популярні публікації

пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

День дитячого садка в бібліотеці



                             
                              
"Книжкове царство - мудре государство".
Саме в таке імпровізоване царство потрапили діти старшої групи дитячого садочку  в День дитячого садка в Інгулецькій сільській бібліотеці . Їх гостинно зустріла  завідувачка бібліотеки .
Всім відома народна поговірка "Як корабель назвеш, так він і попливе". Тому дуже важливо було для бібліотекаря, щоб перші враження майбутніх маленьких читачів  від знайомства з бібліотекою запам'яталися назавжди, зініціювали в них бажання відвідувати наш заклад якомога частіше завдяки своїм батькам, старшим братикам чи сестричкам, аж поки не підростуть до самостійного походу в бібліотеку. А тому, щоб зацікавити малечу бібліотекою, бібліотекар  розповіла їм казку про хлопчика Іванка. Він був дуже допливим і про все розпитував у свого татка, який завжди давав відповіді на запитання сина. Одного разу тато повів Іванка до царства чарівників, яке називалося "Книжкове царство - мудре государство". В ньому жили мудрі чарівники-книги, які і давали відповіді на всі Іванкові "чому?". Так Іванко вперше познайомився з бібліотекою, ставши її читачем. Галина Павлівна розповіла, щоб стати читачами бібліотеки, як і Іванко, потрібно засвоїти правила поводження з книгою. Діти уважно прослухали їх, а щоб краще зрозуміти та запам'ятати правила, подивились розвиваючий мультфільм "Книжки мы не будем обижать". Мультфільм дуже  сподобався дітям.
Та на цьому знайомство з бібліотекою не скінчилося. Було багато загадок, цікавих історій  про бібліотеку, книги, веселе  спілкування я з дітьми. А на прощаня запропонували своїм маленьким друзям подивитись надзвичайно цікавий та повчальний мультфільм про хлопчика Каю.
В кінці зустрічі бібліотекар провела підсумкову бесіду з дошкільнятами,  та видала дітям книги. Отже, наших читачів побільшало, а це означає, що День дитячого садка в бібліотеці пройшов навідмінно.


                                     
                                    













Немає коментарів:

Дописати коментар