Популярні публікації

четвер, 13 березня 2014 р.

Жіноча доля - хто її розкаже? Жіноча доля - хто її збагне?

 
Вже стало традицією напередодні жіночого свята - 8Березня Інгулецька сільська бібліотека
 збирає за святковим столом учасниць любительського об'єднання "Берегиня". Доля кожної із жінок могла б стати сюжетом захоплюючої книги. Яковець Євдокія Мати-героїня виховала п'ятеро прекрасних дітей, багатодітні матері Мовчан Галина, Ковальова Людмила, Голиборода Ірина ...В кожної із них своя не проста жіноча доля... Вони ділились спогадами, згадували цікаві моменти свого життя, читали вірші та співали українські пісні, говорили про непросте сьогодення та з тривогою у серці говорили про майбутнє внуків і дітей.








Дорогі Жінки! Жінки-Матері, Жінки-Берегині ! Зичимо Вам міцного здоров'я, душевного спокою, радості від рідних та близьких Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог .


середу, 12 березня 2014 р.

Шевченківські дні

Безсмерті твори Шевченкового Кобзаря надихнули бібліотекарів та дітей до проведення конкурсу малюнка  "Сторінками Кобзаря". В результаті в бібліотеці розгорнута виставка малюнків по тулюблених творах Т.Г.Шевченка. Виставка весь час поповнюється новими дитячими роботами.



 
 
У Шевченківські дні діти не тільки читали вірші великого поета та малювали малюнки за його творами, а й брали участь у вікторинах, розгадували кросворди присвячені життю та творчості Т.Г.Шевченка.





 
 

Весна у маминих обіймах

Повертає тепло, повертає весна, й символічно, що найперше свято цієї пори присвячене жінкам і осяяне ними, мов сонце.
  В переддень 8 Березня Інгулецька сільська бібліотека зібрала на свято "Весна у маминих обіймах" учасників художньої самодіяльності СБК, їхніх мам та бабусь.
Діти вітали найрідніших людей: читали вірші, співали пісні, танцювали. Мами приймали участь у цікавих конкурсах, а бабуся Мовчан Галина прочитала авторського вірша, присвяченого всім мамам.
  По закінченню свята всіх запросили на чаювання. Такі  теплі родинні зустрічі  є дуже важливими ,насамперед для тісного зв'язку трьох поколінь.
  В цей весняний день бажаємо всім жінкам безхмарного мирного неба, здоров'я міцного, дитячого сміху, добробуту  та  взаєморозуміння.