Популярні публікації

пʼятницю, 30 серпня 2013 р.

Турнір по футболу в Інгульці







Так історично склалося, що наше село Інгулець має цікаве місцезнаходження: розташоване на березі великої річки, межує із селами Білозерського, Бериславського району та із Миколаївською областю.
З нагоди відзначення 22 річниці незалежності України в Інгульці було проведено турнір по футболу, в якому взяло участь 6 команд із навколишніх сіл – Федорівки, Інгульця, Понятівки -  Білозерського району; Кірово та Чайкіно – Бериславського району, та Новософіївки Снігурівського району.
Кубок заслужено виграли федорівці. Інгульчани- другі. Бронза у наших миколаївських сусідів, чия злагоджена командна гра викликала захоплення у вболівальників. Гідними суперниками на полі були команди, яким фортуна в цей день не посміхнулась. Масу позитивних емоцій принесло свято в Інгулець, адже після турніру вболівальники попрямували до СБК, де на них вже чекав чудовий святковий концерт.

22-а річниця Незалежності України

В Інгулецькій сільській бібліотеці з нагоди 22-ї річниці Незалежності України пройшла низка заходів. Напередодні свята проведено бесіду "24 серпня - день, що змінив історію" та бібліографічний огляд літератури "Незалежній Україні слава нині і навік". Школярам  цікаво було перевірити, наскільки добре вони знають  свою країну ,по запитаннях вікторини "Чи добре ти знаєш Україну". Супер-знавці безпомилково заповнювали адмістративно-територіальну  контурну карту України, визначивши географічне розташування всіх 25 областей








.