Популярні публікації

четвер, 9 березня 2017 р.

Україська пісня - єднає нас.


Напередодні 8 Березня працівники Інгулецької сільської  бібліотеки та жіноче об`єднання "Берегиня" зібрали всіх любителів української народної пісні на захід "Українська пісня -єднає нас". Жінок привітали сільський голова Василюк Г.В. та настоятель храму отець Віталій.
Звучало багато пісень - жартівливих і серйозних, ліричних та патріотичних. Були  авторські вірші, гуморески ,притчі та легенди. Щиро вітали найповажнішу жінку, матір-героїню Слабоспицьку Надію.
   Ми всі – представники великої родини нашої матері-батьківщини України. Родина до родини – то і є народ.   Могутня ріка бере силу з маленьких джерел, так і наша культура збагачується за рахунок родинної історичної спадщини – української пісні. Пісня є наш духовний скарб, який єднає нас, стирає кордони, розповідає світові про велич нашого співучого народу. Мовою пісні гортаємо сторінки історії. 
     Хочеться вірити, що народ, який піднімається з колін історії, встане на повний зріст, розправить свої крила і залунає наша українська пісня і попливе її дзвін далеко, далеко над землею.