Популярні публікації

суботу, 7 березня 2020 р.

«Кращий читач- 2020».

 Вже стало доброю традицією щорічно в Інгулецькій сільській бібліотеці разом із шкільною бібліотекою проводити конкурс «Найкращий читач», де цього року змагалися найактивніші і найзавзятіші читачі – учні 7 класу за престижний титул «Найкращого читача – 2020» .Готуючись до участі в ньому, учні поставились з великою відповідальністю. Загалом у конкурсі приймало участь 7 самих активних читачів. Учасникам конкурсу потрібно було задіяти свій інтелект і проявити неабияку ерудицію. Як виявляється, юні читайлики – справжні гурмани, адже представляють різножанрову літературу: сучасні твори української і світової літератури, пригоди і фантастику. Спеціальне журі конкурсу здійснило аналіз читацьких щоденників, враховуючи кількість прочитаних книжок, систематичність ведення щоденника, наявність творів сучасних українських письменників, оригінальність оформлення та висловлювання власних думок. Потрібно відзначити, що перед журі стояло непросте завдання – вибрати кращого з кращих, оцінивши їх ерудованість, креативність і вміння аналізувати прочитане. У підсумку I етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання перемогла учениця 7 класу Інгулецької ЗОШ Стеценко Тетяна.
Вітаємо учасників конкурсу і бажаємо завжди любити книги, які неодмінно допоможуть у подальшому житті.







Друзі завітали до бібліотеки.


На днях завітали до бібліотеки хлопці, наші друзів та помічників ,які в свій час проводили дуже багато часу в сільській бібліотеці : читали , приймали участь та допомагали у проведенні конкурсів ,свят та заходів Сікорський С. та Циганов Є. Зустріч промайнула в цікавій розмові та спогадах. Я дуже рада коли до бібліотеки заходять наші давні друзі. Хочу й з вами поділиться приємними спогадами.










Всесвітній день читання вголос.

Уже протягом 11 років у різних країнах світу відзначається Всесвітній день читання вголос. Учасники акцій, присвячених цьому дню, обирають книжку на свій смак, знаходять зацікавлену аудиторію і просто читають вголос. Цю ініціативу вже підхопили мешканці 173 країн. У 2020 році Всесвітній день читання вголос припадає на середу, 5 лютого.
Наша бібліотека приєдналася до цієї акції. (Читаємо для друзів).
До акції читаємо в голос приєдналися учні 7 класу Інгулецької ЗОШ. Дякую за співпрацю.