Популярні публікації

суботу, 13 жовтня 2018 р.

«Українці – нація героїв»


 Звертаюсь до тебе, мій мужній солдате!
Я хочу у мирній країні лиш жити,
Щоб всі посміхались: і мама, і тато.
Свою Україну ми будем любити!
А ти повертайся живим і здоровим,
Чекаємо тебе на нашій землі.

14 жовтня в Україні відзначають потрійне свято: день святої Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День захисника України .   Президент України Петро Порошенко Указом від 14 жовтня 2014 року № 806/2014, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості встановив 14 жовтня державне свято — День захисника України .
Щиросердечно вітаю Вас із наступаючими цими важливими для нашого народу святами! Бажаю нам усіх козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності, будьмо вільні, щасливі, успішні – у здоров’ї, мирі та злагоді!
До дня козацтва і захисника України в бібліотеці оформлено книжкову виставку «Українці – нація героїв»  .Для  старшокласників провели бесіду  « Сучасні герої України»
Наші захисники, славні воїни, як і їх попередники – мужні, хоробрі, величні духом та силою патріотизму.Ми пишаємося ними, молимося аби всі повернулися додому живими і здоровими!




Немає коментарів:

Дописати коментар