Популярні публікації

суботу, 9 червня 2018 р.

КАЗКОВА КРАІНА ЧИТАЙЛИКІВ


 
КАНІКУЛИ! ЛІТО – НАЙУЛЮБЛЕНІША ПОРА ВСІХ ДІТЕЙ.
ОСЬ І СЬОГОДНІ  ГАМІРНО, ВЕСЕЛО ТА БАГАТОЛЮДНО БУЛО В ІНГУЛЕЦЬКІЙ   СІЛЬСЬКІЙ  БІБЛІОТЕЦІ.   НА ГОСТИНИ ДО КНИГОЗБІРНІ ЗАВІТАЛИ ШКОЛЯРІ ПРИШКІЛЬНОГО ТАБОРУ  .  ДЕ НА НИХ РАДО І ГОСТИННО ЧЕКАЛИ ЗАВІДУВАЧКА БІБЛІОТЕКИ ОВЕЧКА Г.П.  ТА ВОЛОНТЕР НАШОІ БІБЛІОТЕКИ ЛЕВІНСЬКА ВІКТОРІЯ , ЯКІ ПРОВЕЛИ  ДЛЯ ДІТЕЙ РОЗВАЖАЛЬНЕ СВЯТО "КАЗКОВА КРАІНА ЧИТАЙЛИКІВ".  ДІТИ  МАНДРУВАЛИ КАЗКОВОЮ КРАЇНОЮ. ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ПРЕЗЕНТАЦІЇ КНИЖКОВИХ ВИСТАВОК «СУЧАСНА ДИТЯЧА ПРОЗА», «СКРИНЬКА КАЗОК», «МІЛЬЙОН ПРИГОД» НА ЯКИХ ПРЕДСТАВЛЕНІ КНИГИ УКРАЇНСЬКИХ ТА ЗАРУБІЖНИХ ДИТЯЧИХ ПИСЬМЕННИКІВ ТА РІЗНІ КАЗКИ. БІБЛІОТЕКАР ПРОВЕЛА ГРУ «ЩО? ДЕ ? КОЛИ?»ТА ЖАРТІВЛИВУ ВІКТОРИНУ  «РЕКЛАМА КАЗКОВИХ ГЕРОІВ».  ШКОЛЯРІ ДРУЖНО ВІДПОВІДАЛИ  НА ПИТАННЯ ВІКТОРИНИ. ДІТИ ЦІКАВО І ЗМІСТОВНО ПРОВЕЛИ ЧАС ТА ОТРИМАЛИ ПОЗИТИВНІ ЕМОЦІІ.
НА КАНІКУЛАХ СУМУВАТИ НІКОЛИ – ПРИХОДЬ ДО БІБЛІОТЕКИ ЗА ВТІХОЮ!
                                      
















понеділок, 4 червня 2018 р.

“ Хай щастю дитини не буде кінця”



                       

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – День дитинства. Дитинство – найрадісніша, найщасливіша пора життя. День захисту дітей – свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та сподівань.  
Початок літа із року в рік збирає інгулецьку дітвору  на чудове сімемейне свято - День захисту дітей.
На свято були запрошені школярі  , які відпочивають у  шкільномутаборі,  діти дитячого садочку ,  молоді мами з малечею та  бабусі з внучатами.
Привітав гостей свята сільський голова Василюк Г.В.
Не давали сумувати гостям на святі учасники театрального гуртка, який працює при сільській бібліотеці, учасники художньої самодіяльності СБК. Порадували своїми танцями вихованці дитячого садка.  Яскравим отримався флешмоб у виконанні  всіх учасників свята . Також було проведено  ігрову карусель  «Острів мрій».
 По закінченню заходу  на всіх чекала святкова дискотека та солодкий стіл для  артистів.
     Були розваги і пісні звучали,
     У гості казка до дітей прийшла.
     А діти розважалися і грались 
     Було багато радості й тепла.
     Діти, які були присутніми на даному заході отримали гарний настрій  та позитивні емоціі. Та на цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека. Отож, чекаємо на вас. Проводьте з користю свій вільний час.









   
                                     









неділю, 3 червня 2018 р.

Збираємось на свято.




Надворі  червень. Літо... Попереду багато теплих днів, гарячого сонця і розваг. Закінчився напружений навчальний рік  і школярі із задоволеням поринули в канікули.
  1 червня Інгулецьк
а сільська  бібліотека перетворилося на справжню казкову  країну . В бібліотеці  був представлений вернісаж казкових героїв у виконанні наших читачів. Казкові герої зібралися в бібліотеці ,щоб разом вирушити СБК на дитяче свято до Дня захисту дітей.