Популярні публікації

понеділок, 9 квітня 2018 р.

Великдень у нашій бібліотеці.


В наш рідний край весна прийшла
Нам всім Великдень принесла
Горять свічки, блищать ікони
Земля в молитві до небес
Христос Воскрес
Христос Воскрес!!!
    Великдень – одне із шанованих свят , яке відзначають щороку в Світлу Неділю навесні. У цей день освячують паски, писанки і крашанки. Щоб згадати  пов᾽язані з Великоднем народні й сімейні звичаї   та традиціі пропонуємо Вам книжкову виставку « Світле свято Великоднє».






 Великдень - це таке свято, коли люди не тільки йдуть на літургію до церкви, а й обмінюються подарунками. В якості подарунків використовуються великодні яйця з різними візерунками. Ще можна подарувати вироби з паперу. Такі вироби сьогодні дітки виготовляли у бібліотеці своїми руками. Був проведений майстер-клас «Пасхальні візерунки» та відбувся майстер-клас по виготовленню великоднього дерева.



Світле свято Паски збирає за столом всю сім᾽ю, тому кожна господиня прагне пригостити своїх рідних чимсь смачненьким. Ось і сьогодні на другий день Великодня в бібліотеці зібралися на святкове засідання любительське об’єднання « Берегиня»,привітати  один одного із святом та пригостити смачними пасками.


Шановні користувачі нашої бібліотеки! Вітаємо Вас із Великодніми святами. Бажаємо Вам миру, любові, достатку і смачної паски!