Популярні публікації

четвер, 22 грудня 2016 р.

Андріївські вечорниці

  За вікнами ше не мете снігом, подекуди на клумбах видніються останні осінні квіти, а інгулецька малеча у сільській бібліотеці уже відкрили рахунок новорічно-різдвяним святам Андріївськими вечорницями.  Бібліотекарі запросили на свято 16 першокласників, їхніх батьків та вчительку Гаврилюк Л.Г.   Святково прибрана українська світлиця із розмальованою піччю, старовинним посудом, рогачами та доброзичлива господиня (Хоменко О.З.) радо вітали гостей. 















  Все було так, як на справжніх вечорницях:  пекли калиту, гадали на суженого, дівчатка на прохання хлопців наліпили вареників та пригостили всіх присутніх. А ще були цікаві ігри, багато веселощів і смачні бабусині пироги . Нехай живе в душах маленьких українців велика любов і повага до свого народу, його традицій і обрядів
                                           
                            

середу, 21 грудня 2016 р.

Тиждень права

Дотримання прав і свобод людини є одним з найважливіших принципів Незалежної української держави. Поширення правових знань серед населення, формування у громадян правової свідомості і правової культури, поваги до закону, прав і свобод людини один із пріоритетних напрямків роботи Інгулецької бібліотеки.
В рамках Всеукраїнського тижня права на виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2015 року № 871-р, в період з 5 по 9 грудня в бібліотеці відбулися заходи правознавчого спрямування.
Зустріч з юристом Ахтямовим Р.С.  " Від павопорушення до злочину один крок" .Під час зустрічі висвітлено та обговорено основні аспекти реалізації та захисту прав людини. Присутні ознайомились з  матеріалами інформаційно-правового характеру , які запропонував доповідач.
Протягом тижня діяла виставка інформаційних матеріалів «На допомогу правовій освіті населення», мета якої – набуття громадянами обсягу правових знань та навичок у їх застосуванні, необхідних для реалізації прав і свобод людини.