Популярні публікації

пʼятницю, 24 серпня 2018 р.

Наше рідне село - Інгулець.





«Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..».
Щорічно за традицією, 24 серпня, мешканці села Інгулець відзначають День Незалежності та  День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.
Урочистості розпочалися зранку біля СБК конкурсами дитячого малюнка, парадом вишиванок.
  Потім  калоритно і весело святкували біля сільської бібліотеки. Жіноче об’єднання  «Берегиня» разом із завідувачем бібліотеки  підготували    для односельчан виставки «Щедрі дари інгулецької землі», частували смачною запашною юшкою,  та домашньою випічкою. І все супроводжувалось запальними українськими піснями та  жартами. Із теплими словами до своїх односельців  звернувся сільський голова Григорій Васильович     побажав селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.Також із словами привітання звернувся до жителів села отець Віталій настоятель Свято - Миколаівського храму в селі  Інгулець.
Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Інгулець. Хочеться вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і в наступні роки, буде щирою фінансова підтримка від меценатів і творча – від людей.


                                  






                                      















вівторок, 21 серпня 2018 р.

Свято наближається !!!

Шановні односельчани!




Жіноче об`єднання «Берегиня»запрошує на святкування 27-ої річниці Незалежності України та Дня села.
24.08.2018р. о 10 год. біля бібліотеки.
Для Вас звучатимуть українські пісні, частування смачною запашною юшкою та смаколиками.

Одягніть вишиванку, захопіть гарний настрій і приходьте на свято.

За підтримки сільського голови.

Завідувач  бібліотеки.