Популярні публікації

пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Через Майдан - до нової України

       Минуло майже 3 роки із того моменту, як загинули вони – герої, яких народила революція Майдану. Чим була революція для кожного з нас? Для когось прогулянкою, для когось війною. Але в першу чергу Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності.

    Ми мусимо пам’ятати про якісні зміни, які пробудив Майдан. Саме тому  в Інгулецькій сільській бібліотеці розгорнулась виставка-інсталяція «Через Майдан – до нової України» та з нагоди відзначення третьої річниці Революції Гідності бібліотекарі запросили воїнів АТО на зустріч «Богородице Діво Свята, не дай Україні страждати»,яка відбулась в Інгуленцькій ЗОШ. Дуже вдячні нашим захисникам Головачу С.М. та Лістєву О.О., які завітали на захід і поділилися болючими споминами.
   На заході використовувалися кліпи та відеофрагменти про події часів революції Гідності. Учні з особливим трепетом в душі прониклися патріотизмом і бажанням стати гідними громадянами України!
    Також працівники бібліотеки зібрали матеріал про наших односельчан – учасників АТО  і оформили стенд  «Захисник України – патріот держави».