Популярні публікації

середу, 24 лютого 2016 р.


                              Хоробрі серця
      Напередодні Дня Пам`яті Небесної  Сотні  В Інгулецькій  бібліотеці пройшов  захід “Хоробрі серця”, який перевернув свідомість всіх присутніх. Захід, присвячений  воїнам, які воюють, воювали  і полягли на Сході України, захищаючи нашу землю, віддали найдорожче, що мали – життя!  Так, як не вагаючись ,стояли на Майдані пліч-о-пліч студенти і викладачі, робітники і лікарі, а безжальні кулі косили їх – молодих і гарячих… Документальні кадри тих памятних лютневих днів навернули сльози не тільки вразливим  жінкам, навіть запрошені на захід сільський голова Василюк Г.В. та учасник АТО  Прокопчук І.М.  тамували подих і ховали  скупу  чоловічу сльозу.
   Дуже всіх вразила електронна презентація, яку підготувала вчитель- дружина  учасника бойових  дій  Низбузинська С.Д. про наших односельчан -  воїнів АТО.  Їхні бойові фотографії  змінювались на екрані проектора  в супроводі пісні “Слава  Україні – Героям Слава”.Ні вкого немає сумнівів, що вони дійсно Герої  - наші хлопці, які зі зброєю в руках захищають крихкий Схід нашої держави. Всім серцем бажаємо їм повернутись  до рідних домівок живими   і  здоровими!

   В рамках заходу завідувачка бібліотеки  Овечка Г.П. провела  презентацію книги “Хронологія мужності  2014-2015”. Це альбом-реквієм, альбом-память  про загиблих синів Таврійського краю, котрі віддали своє життя за сувереніт та незалежність України.   Хотілося б, щоб події цих трагічних днів розцінювалися історією як безперечний біль  від втрати  найкращих хлопців.  Але разом з тим, щоб це було утвердження того, що вони загинули  не марно та їхнє життя  змінило Україну.