Популярні публікації

суботу, 10 березня 2018 р.

ЄДНАЙМО ДУШУ СЛОВОМ КОБЗАРЯ


«ЄДНАЙМО ДУШУ СЛОВОМ КОБЗАРЯ» - книжково-ілюстративну виставку під такою назвою оформлено у читальному залі нашої бібліотеки, приурочену відзначенню шевченківських днів. Тут широко представлені книги, які доносять до читача світ образів, думок, ідей великого Кобзаря, історію його життя та діяльності. Завідувачка  бібліотеки Овечка Г.П. провела біля виставки оглядову бесіду по поетичній Шевченкіані років незалежної України. Це поезії, звернені до окремих періодів, епізодів біографії Тараса Шевченка, твори, пов’язані з осмисленням величі життєвого подвигу українського Пророка, сили його поетичного слова.

 Учні ознайомилися з життям та творчою спадщиною Тараса Шевченка,  слухали і самі читали вірші славетного Кобзаря,  а потім узяли участь у конкурсі «Чи знаю я твори Т. Шевченка?» та вікторині про життєвий шлях поета.
  У бібліотеці користувача завжди чекає знайомство з творчістю, життям геніального сина України, яке впевнено переростає в постійне бажання щораз відкривати сторінки славної української книги – «Кобзаря».












пʼятницю, 9 березня 2018 р.

Найкращі жінки у світі


Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові.
Цього дня ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне не землі.
У мові всіх народів світу немає слова, святішого за слова Мати! Мати – початок всього! Мати – берегиня людського роду.
Ось і сьогодні  за традицією зібралися в бібліотеці наші берегині ,щоб разом відсвяткувати жіноче свято . На святковому засіданні любительського об`єднання «Берегиня» звучало багато українських ліричних пісень про кохання, цікавих життєвих історій, анекдотів. Господині цього вечора розважали чарівних гостей заздалегідь підготовленою цікавою конкурсною програмою.
Головну мету заходу - подарувати жінкам чудовий настрій - організатори досягли. Тож дякуємо учасникам за позитивні емоції та чудовий настрій.
 









середу, 7 березня 2018 р.

Привітання з святом



Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
А сонце весняне дарує тепло
У березні вітер несе хай надію 
І щастя, і радість, і тільки добро!
* * *