Популярні публікації

суботу, 2 березня 2013 р.

Найкращий читач - 2013

 28 лютого  в Інгулецькій сільській бібліотеці  пройшов перший етап конкурсу "Найкращий читач -2013". В конкурсі взяли участь учні 6-7 класів. Після відбіркового туру за звання кращого читача боролись 10 кращих читачів бібліотеки.





  Дітям було представлено  6 турів цікавих завдань. Більшість конкурсних завдань були розміщені на "дереві пізнання". Вибирало переможців компетентне журі на чолі з головою Копитіною Т.В.


 Кращими читачами стали учениця 6 класу- Матвійчук Валерія та учениця 7 класу - Журба Наталя. Вітаємо переможців!

вівторок, 26 лютого 2013 р.

Афганістан - біль душі

15 лютого 1989 рік...  Ця дата пов'язана із закінченням десятирічної  кривавої війни в Афганістані. Скільки болю завдала вона батькам, скільки гірких сліз пролили матері, наречені і дружини...




Аби вшанувати пам'ять воїнів-інтернаціоналістів, Інгулецька сільська бібліотека запросила на зустріч ветеранів афганської війни, учнів-старшокласників та жителів села.У виконанні учасників художньої самодіяльності  ми почули багато віршів і пісень , присвячених ветеранам тих лихоліть.

День Святого Валентина



Сьогодні важко уявити, що раніше ми не відзначали День Святого Валентина..Це свято  юних і закоханих, для яких 14 лютого випадає зайва нагода відкрити свої почуття і здійснити романтичні подвиги на честь коханих.






Суботнього вечора  Інгулецька сільська бібліотека гостинно запросила всіх романтиків на конкурсно-розважальну програму "Стріли Амура". Команда дівчат "Кнопочки" всіма силами старались виграти у "Бобрів"- команди хлопців. Веселі конкурси, дотепні жарти, ліричні пісні  та чаювання надовго затримало молодь в бібліотеці.