Популярні публікації

четвер, 22 червня 2017 р.

Пам`ятаєш ,Земле , 45-й - Земле ,41 -й не забудь.



22 червня — День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні
Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців, коли німецька армія вторглася на територію СРСР/УРСР,. став в Україні історичним днем глибокої скорботи.

Розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу — Велика Вітчизняна, яка забрала життя кожного п’ятого нашого співвітчизника (всього ж загинуло понад 25 млн. радянських громадян).
22 червня 2017 року учасниці жіночого об’єднання «Берегиня» зібралися в сільській бібліотеці , щоб згадати та вшанувати пам`ять жертв війни в Україні, відвідали парк Слави та поклали квіти до пам’ятника Загиблим односельчанам.  На могилі Невідомого солдата, вклонилися і віддали шану всім борцям, які в час воєнного лихоліття визволяли рідну землю від фашистських загарбників, схилили голову перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.
А наш святий обов’язок – передати молодому поколінню страждання народу і його героїзм в часи страшного лихоліття, бо його обов’язок — оберігати спокій і злагоду в наший суверенній незалежній Україні задля майбутнього народу, задля світлої пам’яті тих, хто ціною свого життя йшов до Великої Перемоги.






середу, 21 червня 2017 р.

Перемога в обласному конкурсі

Інгулецька сільська бібліотека  приймала участь в IV обласному конкурсі "Правові орієнтири" та здобула перемогу у номінації "Популяризація здорового способу життя". Завідувачку бібліотеки Овечко Г.П. відзначено дипломом та подарунком. Дякуємо всім , хто допоміг нам  здобути  перемогу.






Наші гастролі

Навчальний рік закінчився. Попереду канікули! Попереду - захоплююча зміна в таборі відпочинку Інгулецької ЗОШ. 50 школярів цікаво проводять дозвілля: екскурсії.,тематичні дні, а ще радо зустрічали гостей - театральний гурток сільської бібліотеки, який завітав на гастролі з новою казкою"Півникова наука". Працьовитий Півник (Бетлій Б.) провчив  ледарів-мишенят (Мовчан А.і Степанова П.) та навчив їх   цінувати дружбу і працю.  У вихованні мишенят півнику допомагали Сонечко (Гнип І.) та ведуча (Куриленко Д.) Дітям дуже спобобалась вистава і вони ще запрошували артистів вгості.