Популярні публікації

вівторок, 13 листопада 2018 р.

Поліція + бібліотека.



 Моя нова поліція-моя безпека .

13 листопада  2018 року в рамках проекту «Моя нова поліція-моя безпека» в  Інгулецькій сільській бібліотеці пройшла цікава та пізнавальна зустріч.  Інспектор Управління патрульної поліції в Херсонській області , лейтенант поліції Грибко В.В. та поліцейський роти № 1  капрал поліції Синьов І.М. обговорили із старшокласниками та присутніми на зустрічі дорослими складну тему булінгу - цькування окремими агресивними підлітками слабших (здебільшого такі ситуації трапляються в школах). В’ячеслав Володимирович  пояснив : якщо котрась дитина стала об'єктом психологічного, фізичного чи іншого насильства, вона не повинна терпіти й приховувати свою біду від дорослих: треба просити допомоги у класного керівника, батьків, телефонувати на дитячу "гарячу лінію" за номером 772, при необхідності звертатися в поліцію. Поліція зобов'язана допомогти і обов'язково допоможе.
Дітям показали відеосюжет на тему, яка обговорювалася: "Друзі чи вороги. Що робити, коли жорстокість поруч?". Інспектор розповів про реальні звернення підлітків,  постраждалих від булінгу, які звернулися за допомогою і отримали її.
Під час бесіди  учні активно ставили питання інспекторам поліції, на які вони відкрито і чесно відповідали.
Ця зустріч підняла в учнів рівень довіри до працівників нової поліції та змінила до них упереджене ставлення. Зустріч відбулася в невимушеній атмосфері та завершилася фотосесією з поліцейськими та спільним фото