Популярні публікації

понеділок, 26 березня 2018 р.

Тиждень дитячого читання.


Днями стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання, що проходить одночасно у всіх бібліотеках країни .
Тиждень дитячого читання — свято, яке не має аналогів ніде у світі, але вже давно вкоренилося в Україні. У наш час воно як ніколи набуває особливого змісту: тактовно, ненав’язливо, але цікаво і захоплююче організувати зустріч дитини і книги. Чи пройде між ними іскра любові або зацікавленості — залежить бібліотекаря та йогопомічників.

У нашій бібліотеці для дітей кожен день був насичений різноманітними подіями та заходами.
 20 березня відбулося відкриття Тижня дитячого читання. Бібліотекар та ведучі заходу  захопили дітей різноманітними конкурсами та вікторинами за сюжетами дитячих книжок. Окрім того, розповіли малим читачам про історію появи і розвитку книги, а ще – про сам тиждень дитячого читання.

 21 березня  цікаво  пройшли  для кориистувачів бібліотеки літературні перегони « Казкове місто читайликів», де діти дружніми командами залюбки занурилися в казково - книжкову країну, отримали море задоволення від відповідей на каверзні питаннячка, розширили  свій світогляд, отримали  частинку любові  і тепла.








 22 березня можливість перевірити свої знання та позмагатись з однолітками в інтелектуальних іграх  отримали  наші читачі Цього дня в бібліотеці провели  патріотична вікторину  «Цікаво про Україну».  Бібліотекар підготувала для учнів  «хитрі» запитання на знання історії рідного краю,  історії України, її географічних об’єктів, традицій та літератури.
                               




                             
                               
 Заходи 23 березня проходити у бібліотеці під гаслом -  День Малюка. Найменші читачі бібліотеки –  бавилися, слухали казочки, а також провели акцію «Міняю віршик на кульку»
                                                                           
     

                              

                                 
 24 березня день розваг та відпочинку діти грали в на стольні ігри,розв’язували кросворди ,малювали казкових героїв.


                                           
                                
                                      
                       
Під час закриття тижня – 25 березня     Ігрова програма «Книжковий уікенд».
                


                                     
Цей тиждень був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці – нових користувачів!



Немає коментарів:

Дописати коментар