Популярні публікації

четвер, 27 квітня 2017 р.

Чорнобильська трагедія

26 квітня 1986 року – у цей день людство побачило справжню силу мирного атому. Здавалося б: було зруйновано всього один реактор, лише 5% радіоактивних речовин потрапило за межі енергоблоку. Та навіть цих 5% вистачило, щоб знищити цілий етнокультурний регіон, зробити малопридатними для життя десятки тисяч квадратних кілометрів територій, вбити тисячі осіб та зруйнувати життя мільйонів людей.
До 31-річниці Чорнобильської катастрофи Інгулецька бібліотека підготувала виставку «Чорнобипьська трагедія : події , факти, цифри». На виставці демонструються документальні та художні видання про Чорнобильську катастрофу. Також для учнів 7 класу проведено годину пам`яті «Третє тисячоліття без Чорнобиля».
Чорнобильська біда надовго залишиться в нашій пам’яті. Ще довго ми будемо відчувати на собі її наслідки, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров’ям, життям.
Ми вдячні усім, хто в ті страшні дні ризикував своїм життям заради життя інших людей. Ми пам’ятаємо та цінуємо кожного. Дякуємо Вам за чисте небо та яскраве сонце! Ваш вчинок назавжди залишиться в нашій пам’яті!








Немає коментарів:

Дописати коментар